Feestzaal Tilburg

De Feestzaal in Tilburg is een perfecte locatie

Onlangs heb ik een feestzaal in Tilburg afgehuurd om mijn verjaardag te vieren. Wanneer jij vijftig wordt dan mag dit wel gevierd worden dacht ik. Ik heb er voor gekozen om dit mijn mijn naaste familieleden en vrienden te doen. Je wordt maar één keer vijftig toch? Het aantal personen waar ik het mee vierde zat op ongeveer vijftig personen. Omdat wij bijna iedere week een drankje gaan doen bij café Bet Kolen, wilden wij het daar ook vieren. Wij wisten dat zij ook een grote ruimte hadden voor dit soort partijtjes. Dit hebben wij dan ook besproken met de eigenaar en een datum ingepland.

Feestzaal Tilburg

Een leuke avond

De ruimte van deze feestzaal in Tilburg is geschikt voor ongeveer tweehonderd mensen. Wanneer jij met minder personen komt, dan kan er met een schuifwand de ruimte kleiner worden gemaakt. De aankleding nemen zij graag op zich, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. De catering kan jij ook door hun laten verzorgen. Wanneer jij een heerlijk buffet, lekker hapjes en drankjes wil, alles is te regelen door de goede service. Ik heb een onvergetelijke avond gehad en heb heerlijk staan dansen. Kijk eens voor meer informatie op de website van dit bedrijf en wie weet heb jij straks ook zo’n onvergetelijke avond.