Ecco dames sneaker

Ecco dames sneaker, lopen als pantoffels

De Ecco dames sneaker, is een zeer leuke schoen. Behalve dat dit merk een zeer goed pasvorm heeft, zitten deze schoenen als gegoten. Ik kan daar over meepraten, omdat ik alleen maar dit merk stappers in mijn kast heb staan. Deze voorkeur is een paar jaar geleden begonnen toen ik samen met een vriendin aan het shoppen was. Op een gegeven moment kwamen wij een winkel binnen, met een enorme keuze aan schoenen. Overal waar je keek stonden zeer mooie modellen. Zowel voor de heren, de kinderen en natuurlijk voor de dames waren aparte hoeken ingericht. Ecco dames sneaker

Zeer mooie Ecco dames sneaker gekocht

Het was die dag niet mijn bedoeling om nieuwe schoenen te gaan kopen, was er ook niet specifiek naar op zoek. Maar eenmaal in de winkel van Shoetime heb ik mijn ogen uitgekeken. Wat hadden zij hier een enorm groot assortiment. Mijn ogen vielen op een paar stappers, dit was een Ecco dames sneaker. Mooi model en ook een zeer aantrekkelijke prijs. Toch maar eens aanpassen. 

Niet veel later liep ik met een grote tas en hierin een paar mooie schoenen de winkel weer uit. Nog nooit heb ik schoenen gepast die zo heerlijk zaten. Deze kon ik echt niet in de winkel laten staan.