Bruidsfotografie Utrecht

Tip voor bruidsfotografie in Utrecht

Op het gebied van bruidsfotografie Utrecht heb je enorm veel keuze. Toch springt er wat mij betreft één fotograaf bovenuit: Tjeerd Paul Jacobs. Dit is de fotograaf die onze hele bruiloft onlangs heeft vastgelegd. Zo kunnen wij nog eens het album erbij pakken en terugkijken op deze ontzettend mooie dag. Wat ik ook leuk vind, is dat niet alleen mijn man ik en zijn gefotografeerd. Ook staan diverse familieleden spontaan op de foto. Wij worden erg vrolijk van de foto’s omdat de emotie en sfeer er vanaf spat!

Bruidsfotografie UtrechtBruidsfotografie in Utrecht

Tegenwoordig kunnen trouwfoto’s ook gerust een beetje gek zijn, of net even anders dan anders. Misschien heb je zelf wel bepaalde ideeën of wil je graag extra aandacht leggen op de taart, de ringen of het ja-woord. Al jouw wensen kun je gerust bespreken met de fotograaf zodat de bruidsfotografie in Utrecht naar wens wordt uitgevoerd. Bij ons voldeed het resultaat in ieder geval echt aan onze wensen en onze verwachtingen werden overtroffen. Ik kan deze fotograaf dan ook zeker aanraden aan iedereen die binnenkort in het huwelijksbootje stapt.

Wil jij ook mooie, unieke foto’s? Neem dan eens contact op met Tjeerd Paul Jacobs, hij zal je meer vertellen over de mogelijkheden voor bruidsfotografie in Utrecht.