dartbord

Dartbord besteld op www.dedartshop.nl

Via een goede kennis kwam ik terecht bij dedartshop.nl. Zij verzekerde mij ervan dat het een goed en betrouwbaar bedrijf is en dat is inderdaad waar. Een dartbord hebben zij in verschillende merken. Zelfs zoveel dat je bijna geen keus kunt maken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een Michael van Gerwen dartbord. Dit heeft natuurlijk te maken met zijn prestaties. Hij is een idool voor veel darters en heeft een geweldige persoonlijkheid.

De Dartshop beschikt niet alleen over veel dartborden, maar ook dartpijlen, dartbord ringen, dart accessoires als flights en nog veel meer. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij beschikken erover. dartbord

De volgende dag mijn dartbord al in huis

Bij dit bedrijf heb je jouw bestelling al de volgende dag in huis als je voor 17:00 besteld. Daarbij krijg je ook nog eens een gratis verzending boven de €50,-. Het is daarom ook echt de moeite waard om een kijkje te nemen op hun site. De prijzen zijn namelijk erg netjes en als je het vergelijkt met concurrenten al helemaal. Daarbij hebben ze ook nog eens alles in huis wat je als klant zijnde verlangt. Namelijk scherpe prijzen, service, topkwaliteit!