DAMPHUIS_LOGO

De producten voor het elektrisch roken van Damphuis

Lukt het jouw niet om te stoppen met roken en ben je op zoek naar een goed alternatief? Dan ben je bij Damphuis aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt namelijk een zeer ruim assortiment aan voor het elektrisch roken. Aan de e liquids die nodig zijn voor het elektrisch roken kan nicotine aan toevoegt zijn waardoor het een zeer goed alternatief is voor het roken van normale tabaks sigaretten. 

De hoogwaardige kwaliteit van de producten van Damphuis 

Door de gloeispiraal die in de elektrische sigaret zit zat de e vloeistof worden omgezet in damp waardoor het elektrisch roken in de volksmond ook wel dampen wordt genoemd. Damphuis is al jaren het meest vertrouwde adres voor hoogwaardige kwaliteitsproducten voor het elektrisch kunnen roken. Het bedrijf biedt inmiddels een assortiment aan waarin je zeer moderne producten voor het elektrisch roken zult vinden. In het assortiment zijn producten te vinden van Dekang Europe, , Millers Juice, LiQua, Halo,Aramax Stoom Tovenaar en Vavo. In de e liquids zijn nicotine sterktes te vinden van   0, 3, 6, 12, of zelfs 18mg.

Persoonlijk advies van een van de experts 

Het vinden van de juiste producten kan lastig zijn en je kunt daarom ook een afspraak maken voor een telefonisch gesprek met een van de experts. Tijdens dit gesprek zul je persoonlijk advies op maat ontvangen van een van de experts van het bedrijf . Je zult tevens zeer uitgebreid worden geholpen met het vinden van het juiste product.