Doe jij ook aan veilig delen grote bestanden?

Werken met de computer is ontzettend handig. Hiermee kun jij efficiënt en snel jouw werkzaamheden opslaan en verbergen. Maar als jij veilig delen van grote bestanden wilt realiseren. Let jij hier dan goed op? Of ga jij er vanuit dat dit automatisch gebeurt? Zelf vind ik het altijd belangrijk om de zekerheid te hebben dat het ook perfect verlopen zal. Hierdoor zoek ik continu naar meer veiligheid voor mijn computer.

Voor een paar weken terug was ik erachter gekomen dat de mail bij een onbekende terecht was gekomen. Dit was natuurlijk niet de bedoeling, maar terugkeren ging niet. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een extra oplossing om hier goed op te kunnen letten. Tijdens deze zoektocht was ik terecht gekomen op de website van Smartlockr. Dit bedrijf zorgt er oprecht voor dat alle bestanden zo veilig mogelijk worden verzonden. Als eerste heb ik het geprobeerd om te zien hoe dat zij te werk gaan. De eerste veilige mail werd verstuurd en deze werd veilig verzonden. Dat was voor mij de bevestiging dat zij wel degelijk weten hoe dat je op een veilige manier kunt verzenden.