Elektrische bakfiets

Een bakfiets elektrisch aangedreven gebruiken

Wanneer een bakfiets elektrisch wordt aangedreven, dan biedt dat direct al veel meer mogelijkheden. Door de trapondersteuning wordt het veel gemakkelijker om de fiets in allerlei situaties te gebruiken. Daardoor wordt het een echt transportmiddel. Dat de bakfiets dan ook nog op allerlei andere vlakken aan de moderne eisen voldoet, maakt het extra interessant om ermee te werken. Zo is de fiets net zo geschikt voor in de stad, als voor de lange afstanden. Het gebruik wordt daardoor zeer divers.

Bakfiets elektrisch

Veel lichter dan normaal

Dat de bakfiets elektrisch aangedreven wordt, betekent niet dat dit model direct ook een stuk zwaarder is. Het is juist zo dat de fiets heel licht is, doordat er slim is omgesprongen met alle andere materialen. Zo is bijvoorbeeld het gebruik van kunststof er de reden van dat de fiets veel lichter is en dus ook wendbaarder is. Dat maakt het een geschikt vervoermiddel voor transport in de stad. Terwijl ook voor de lange ritten de fiets zeer geschikt gemaakt is.

Bakfiets elektrisch

Gemaakt van de beste materialen

Niet alleen is de bakfiets elektrisch aangedreven en daardoor vooruitstrevend. Het is ook zo dat op een andere manier naar materiaalgebruik is gekeken. Er is gewerkt met materialen die tegen alle weersomstandigheden kunnen. Daardoor is het ook geen enkel probleem om de bakfiets het hele jaar door te gebruiken. De fiets kan zelfs gewoon buiten gestald worden. Zonder dat de kwaliteit achteruitgaat. Over vele jaren is de fiets nog net zo geschikt als nu. Dat is een belangrijk voordeel ervan.