Flesopeners laten bedrukken voor reclame?

Flesopeners laten bedrukken voor goede reclame? Ondernemers zoeken steeds vaker een manier om meer reclame te maken. Zo hoopt de een dat het via het internet mogelijk kan zijn. De ander gaat voor echte producten. Zelf zijn wij ook iedere maand druk opzoek naar een manier om reclame te realiseren. Echter zoeken wij het niet via het internet, maar wij proberen het puur in materiaal uit te drukken.

Zo ben ik afgelopen week op het internet gaan zoeken naar een nieuwe manier voor reclame. Mijn collega kwam al eens met het idee om een flesopener te laten bedrukken. Met name nu dat de feestdagen voor de deur staan zal dit geheid gebruikt worden.

Online de flesopeners laten bedrukken

Uiteindelijk ben ik online gaan zoeken en al snel kwam ik terecht op de website van Promotiemateriaal.nl. Hier zag ik voldoende mogelijkheden om meer reclame waar te maken. Ook in de kosten zijn zij een stuk voordeliger dan wat ik elders heb gezien. Hierdoor was het maken van een bestelling voor ons zeer snel en eenvoudig gemaakt. De bestelling werd voordat ik het uberhaupt in de gaten had alweer bij ons op locatie bezorgd. Tijd om het uit te delen!