leefstijl coaching

Geweldige leefstijl coaching

Nog nooit heb ik mij zo goed gevoeld sinds ik een leefstijl coaching in mijn leven heb geroepen. Deze heeft mij enorm geholpen om mijn mentale gezondheid te verbeteren. Doordat ik een tamelijk druk leven heb, bekommerde ik mij niet over mijn gezondheid. Vaak bestond mijn avond eten uit een snelle hap, zoals een pizza of een hamburger. Ik begon mij pas zorgen te maken toen ik meerdere kwaaltjes kreeg, overgewicht was daar één van. Toen ik voor een tijd terug de trap op wilde rennen, schrok ik best wel van mijzelf. Verder dan de derde trede kwam ik niet, ik was al buiten adem.  leefstijl coaching

Afvallen met een goede trainer

Vanaf het eerste moment dat ik een kennismakingsgesprek met een leefstijl coaching heb gehad, is bij mij het kwartje gevallen. Eindelijk zag ik in dat mijn leven alles, behalve gezond was. Door goede voeding en veel bewegen heb ik ondertussen al meerdere kilo’s verloren. Dit was mijzelf nooit gelukt. Heb nu wel gemerkt dat jezelf goed in je vel moet zitten, voordat je werkelijk een doel kan bereiken. Iedereen die te kampen heeft met overgewicht, of niet goed in zijn of haar vel zit kan ik aanraden om eens contact op te nemen met Peter’s Online Coaching.