Intuïtief schilderen cursus

Wat verstaan we eigenlijk onder intuïtief schilderen cursus of intuïtief bezig zijn? Intuïtief schilderen doe je vanuit je intuïtie dus van uit jezelf. Je innerlijk weten en je gevoel hebben een groot aandeel in dit proces. Je maakt contact met jezelf dus eigenlijk met de bron.


Onbewust worden er dingen in je brein opgeslagen die boordevol informatie zit, wat niet in het dagelijks leven wordt gebruikt. Ga je een workshop intuïtief schilderen volgen, dan wordt je leven anders. Je krijgt meer contact met jezelf en gaat dingen en personen anders bekijken. Je kunt het eigenlijk niet goed beredeneren maar het is er wel.


Iedereen kan intuïtief schilderen

Door deze manier van schilderen worden deuren geopend en krijg je een andere kijk op jezelf. Je hoeft echt niet te kunnen schilderen. Daar gaat het eigenlijk niet om. Het enige wat je nodig hebt is een beetje durf. Gewoon doen, je hebt niets te verliezen. Door intuïtief schilderen wordt je rijker en kun je zaken op een rijtje krijgen. 

Je eigen werk aan de muur

Deze manier van schilderen is het ontdekken van je eigen ik. En hoe leuk is het om aan het eind van de workshop een mooi schilderij over te houden, wat je met veel plezier aan de muur kunt hangen. Kijk voor alle informatie op de website van dit bedrijf en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.