Lip primer

Make-up Studio

Make-up Studio Amsterdam staat voor het ontketenen van jouw unieke persoonlijkheid. Het merk, dat in de jaren 80 werd opgericht, vindt dat je 100% jezelf moet kunnen zijn. Je moet jezelf kunnen uitdrukken met make-up van hoogwaardige kwaliteit, ongeacht je leeftijd, gender of nationaliteit. Een prachtige missie die heeft geleid tot de beste make-up producten. Hoe kan je jezelf beter uiten dan met een expressieve oogschaduwlook? Wij geven je het stappenplan!

Make up

Voordat je oogschaduw aanbrengt, is het belangrijk om een goede basis te creëren. Met de Make-up Studio Eye Primer wordt het aanbrengen van oogmake-up makkelijker, worden de kleuren intenser en blijft je look de gehele dag prachtig zitten. Na het aanbrengen van de basis is het tijd voor het beslissen wat de basiskleur van je look gaat worden. Je kan natuurlijk kiezen voor een felle kleur, maar een mooie nude kan je look net zo uniek maken. Het Make-up Studio Eyeshadow Box Nude Matte palette bevat 8 verschillende oogschaduwen die zowel glanzend als mat zijn. De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd waardoor je alleen met dit palette al talloze verschillende looks kan creëren. 

Met de Make-up Studio Eyeshadow Lumière maak je jouw look uniek. De oogschaduw is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren en is intens gepigmenteerd. Breng de oogschaduw droog aan voor een subtiel effect of gebruik een nat kwastje om een dramatische look te creëren. De Eyeshadow Lumière dankt haar naam aan de prachtige glans en oplichting die de oogschaduw achterlaat. 

Nu je oogschaduw perfect is aangebracht, is het tijd voor eyeliner. Met de Make-up Studio Cream Eyeliner maak je binnen een handomdraai de meest perfecte lijn boven je wimperrand. Het bijgeleverde penseel is handig in gebruik en zorgt voor de perfecte cateye. Een flinke dot mascara laat je ogen nóg beter uitkomen. De Make-up Studio Mascara False Lash Effect 4D Extra Black laat je ogen spreken en zal je oogschaduwlook nog intenser maken. De mascara zorgt voor de perfecte krul en perfect gescheiden wimpers. 

Make-up

Tot slot mag een goed wenkbrauwproduct niet ontbreken. De Make-up Studio Pro Brow Gel Liner is een gelliner om je wenkbrauwen voller te laten lijken. Met een schuin afgesneden kwastje breng je de gel aan en zullen je wenkbrauwen perfect in model blijven, de hele dag. 

Wil jij ook jezelf laten zien door middel van een prachtige oogopslag? Of ben je gewoon benieuwd geworden naar wat Make-up Studio Amsterdam te bieden heeft? Je vind alle producten natuurlijk bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.