Promatect platen

Bent u opzoek naar ontbrandbare en waterdichte platen? Dan heb ik hier de geschikte voor gevonden. De promatect platen.

Materiaal

De promatect platen worden gemaakt van steenachtig materiaal. De platen zijn dus onbrandbaar en waterdicht en daardoor is het zeer geschikt om straalconstructies er mee te bekleden. Doordat de platen ook waterdicht zijn is het materiaal ook zeer geschikt voor het gebruik voor de openbouw.

Lees hier meer over een ervaring met promatect platen

Zelf werk ik in de bouw en heb gemerkt dat het een belangrijk onderdeel is. Wij zijn op dit moment bezig met een garage bouwen met waarbij we nu wel de promatect platen gebruiken. Dit project was eigenlijk al eerder begonnen, zonder de platen. Helaas is dat voor de helft afgebrand door een ongelukje. Het was een heftige ervaring en hoop dat het nooit meer voorkomt. Om zo iets heftigs te voorkomen raad ik het u zeker aan om de platen aan te schaffen!


Mijn ervaring met promatect platen is zeer positief. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat het een belangrijk onderdeel is. En dat het niet te missen is.

Bent u nu ook geïnteresseerd in de promatect platen raad ik u aan om de website te bezoeken voor meer informatie: https://www.heatbarrier.nl/