timberland damesschoenen

timberland damesschoenen

De laatste jaren zijn timberland schoenen weer helemaal terug van weggeweest. Ik weet nog dat ik deze droeg toen ik jong was en veel actieve vakanties had. Nu ik deze schoenen weer zoveel op straat zie ben ik ook weer helemaal fan. Op zoek naar timberland damesschoenen was toch wel iets lastiger dan gedacht. Er zijn veel websites die deze aanbieden, maar vaak zitten er neppe modellen tussen. Ik was erg blij toen ik deze webshop vond en er zeker van was dat dit echte timberland schoenen zijn.
timberland damesschoenen

Stevige schoenen
Het fijne van deze schoenen vind ik dat ze enorm stevig zijn en een stoere uitstraling hebben. Als damesschoen zijn ze misschien iets minder elegant, maar ze lopen fantastisch. Waar ik normaal vaak snel last krijg van mijn voeten en rug door schoenen, heb ik hier met timberlands helemaal geen last van.

Timberland damesschoenen zien er stoer uit, fijn om onder mijn spijkerbroek te dragen voor een complete outfit. Of ik nu naar mijn werk ga, of in de natuur wandel, deze timberlands zorgen ervoor dat ik het de hele dag uithoud. Een kwalitatieve schoen met uitstraling.