rvs beitsen

Waarom zou je RVS beitsen?

Door RVS te laten beitsen blijft het materiaal langer sterk en gaat het langer mee. Er zijn veel dingen die fout kunnen gaan tijdens het RVS beitsen, laat het dus altijd door een professional uitvoeren.

Materiaal behoudt sterkte door RVS Beitsen

Door het beitsen van staal zorg je dat het materiaal weer even sterk wordt als dat het was voordat het gebruikt werd. De lasverkleuring, vreemd ijzer en de gloeihuid worden verwijderd door het materiaal te beitsen. De corrosiebestendigheid wordt weer volledig herstelt naar de oorspronkelijke sterkte van het basismateriaal. Het materiaal kan nu weer lang mee.

rvs beitsen

Wat gebeurt er als je RVS niet laat beitsen

Als je RVS niet laat beitsen gaat het materiaal een stuk minder lang mee. Het is dus van belang dat je het staal laat beitsen wanneer je van plan bent het langdurig te gebruiken. Wanneer u een afspraak maakt is het wel belangrijk dat u weet wat voor een materiaal het is en hoe groot het is. Het is niet verstandig om zelf te proberen om een materiaal te beitsen wanneer u er geen verstand van heeft. Er zijn namelijk veel dingen die fout kunnen gaan tijdens het beitsen.