Pantoffels dames

ZOO Footwear heeft pantoffels met harde zool: wat maakt ze nog meer uniek?

Na een flinke wandeling buiten is het fijn om je schoenen uit te kunnen trekken in huis. Dan laat je ze in de hal staan, zodat je geen modder en ander vuiligheid je huis in loopt. Helemaal met een tapijt is dit fijn. Maar als je snel last hebt van je voeten, zijn gewone pantoffels van stof niet prettig. Ze zitten niet lekker om je voet heen en bieden totaal geen steun. ZOO Footwear heeft pantoffels met een harde zool. In dit artikel leer je daarom de pantoffels van dit merk kennen en ontdek je ook de rest van hun assortiment.

ZOO Footwear heeft pantoffels met een harde zool: gemaakt voor dames met last van hun voeten


Wanneer je niet zo snel stabiel op je voeten staat, is een Spaanse slof of andere zachte pantoffel niet geschikt voor jou. Je struikelt veel te snel of glijdt van de trap wanneer je naar beneden loopt. De oplossing: ZOO Footwear heeft pantoffels met een harde zool. Hierdoor heb je iets meer steun, grip en kun je ook zonder problemen even de tuin inlopen zonder dat je pantoffels te nat zijn. Toch is de harde zool wel flexibel, waardoor je er ook lekker op de bank mee kunt relaxen.

ZOO heeft deze binnen schoenen gemaakt van soepel leer. Hierdoor knelt de pantoffel niet. Je stapt de pantoffel makkelijk in en uit, dankzij het inzetstuk van elastiek. Ook heeft de pantoffel een verstelbaar bandje. De pantoffels van ZOO Footwear zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten: met lamswol of met merinowol. De merinowol versie is uitstekend geschikt als je snel last hebt van koude voeten. Met deze pantoffels blijven je voeten lekker warm en hoef je de thermostaat niet nog hoger te zetten. Het model pantoffel van ZOO Footwear heet XANNA. De huisschoen is verkrijgbaar in:

  • XANNA Black met merinowol
  • XANNA Blue met merinowol
  • XANNA Coffee Brown
  • XANNA Red
  • XANNA Smoke Grey

Meer van ZOO Footwear


Open nog een internetvenster en ga naar de website van het schoenenmerk. Want ZOO Footwear heeft pantoffels met een harde zool, maar ook andere schoenen en laarzen. Zo heeft het schoenenmerk outdoorlaarzen voor dames en voor heren ontwikkeld. Deze laarzen zijn stoere instappers waarmee je prima je hond kunt uitlaten. Maar ze misstaan ook zeker niet onder een leuke outfit die je aantrekt om naar een verjaardagsfeestje te gaan. Het merk heeft ook outdoor sneakers ontwikkeld, dit zijn de beste wandelschoenen voor in ons land. Alle laarzen en schoenen zijn gemaakt van mooi leer en nubuck leer. Het leer van de outdoor laarzen en schoenen zijn geïmpregneerd, hierdoor kun je ook met slecht weer gewoon naar buiten.

Daarnaast heeft ZOO Footwear ook alles in huis om je schoenen en laarzen te verzorgen. Denk aan schoencrème, laarzenspanners en sprays. Want deze mooie laarzen, schoenen en pantoffels wil je zo mooi mogelijk houden, zodat je ze jaren aan kunt trekken. Dit doe je door goed voor je schoenen, laarzen en pantoffels te zorgen. Neem een kijkje op de site en ontdek de uitgebreide collectie.