Administratieve baan

Als je op zoek bent naar een administratieve baan dan kan je bij Fabius Opleidingen hiervoor verschillende opleidingen volgen. Administratie is onmisbaar bij bedrijven, waardoor je met een administratieve baan bij verschillende bedrijven aan de slag kan. Daarnaast heb je met een administratieve baan veel zelfstandigheid en ook veel verantwoordelijkheid. Je verricht kantoorwerk en andere ondersteunende werkzaamheden in een secretariële of financieel-administratieve omgeving. Het is een veelgevraagde functie, waardoor je veel kans hebt op de arbeidsmarkt als je een administratieve opleiding bij Fabius Opleidingen volgt. De opleidingen kan je in 1 jaar doen en kan je ook prima naast andere werkzaamheden volgen. Dus als je houdt van kantoorwerk, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid dan heb je bij Fabius Opleidingen genoeg opties.

Werkzaamheden administratieve baan

In een administratieve baan kan je zowel secretariële als ondersteunende administratieve werkzaamheden verrichten. Taken van secretariële aard zijn bijvoorbeeld het beheren van de agenda, het sorteren van inkomende post, het verzenden van uitgaande post en het afhandelen van de ontvangst van goederen. Ook ontvang je bezoekers en schrijf je ze in en verzorg je de algehele telefonische correspondentie. Taken van ondersteunende (financieel-)administratieve aard zijn het invoeren van administratieve gegevens, het invullen en verwerken van declaraties en bestellingen, het bijhouden van de administratie en het controleren en ordenen van facturen en bankafschriften. Zo heb je in een administratieve baan veel verschillende werkzaamheden.

De mogelijkheden

Bij Fabius Opleidingen kan je uit veel verschillende administratieve opleidingen kiezen om zo aan de slag te gaan in een administratieve baan. Denk hierbij onder meer aan een opleiding tot Receptioniste of Administratief Medewerker. Het is ook mogelijk om een opleiding tot Financieel Administratief Medewerker of Commercieel Medewerker Binnendienst te volgen. Verder kan je ook een opleiding tot Secretaresse, Medewerker Klantenservice of Online Marketing Medewerker doen. Ook Commercieel Administratief Medewerker, Management Assistent, Office Manager, Project Medewerker en Verkoopmedewerker behoren tot de mogelijkheden.