Mandatory Credit: Photo by Stock Connection/REX (2323234a) Dartboard bullseye. VARIOUS

Eigen dartflights maken op dartshopper.nl

Met een Nederlandse, een Duitse en een Europese site is dartshopper.nl de grootste online dartwinkel van Europa. Vanuit het magazijn in Eindhoven worden de bestellingen uit de webshops bezorgd. Onder dartspelers en dartliefhebbers zijn deze sites bijzonder populair. Zowel de professionele dartspeler als de geïnteresseerde amateurs kunnen er alles vinden wat je maar kunt bedenken. Naast dartpijlen zijn er dartborden te vinden in allerlei kwaliteiten. En als je zelf een dartbaan wilt gaan bouwen zijn daar ook alle materialen voor verkrijgbaar. Sinds enige tijd is het zelfs mogelijk om op dartshopper.nl online je eigen flights te ontwerpen.

Dartshopper.nl legt de link met professionele spelers

Het is een hele slimme zet geweest van de beheerders van dartshopper.nl om een goede relatie op te bouwen met de internationaal en nationaal bekende spelers. Op de site is een speciale plek ingericht waar je de spelersprestaties kunt bekijken. Ook is te zien met welke materialen zij hun grote toernooien spelen. Uiteraard zijn de spelerskleding en de dartpijlen, shafts en flights bij de dartshopper te koop. Je kunt meteen vanaf de producten op de spelerspagina doorklikken naar de webshop om deze producten zelf aan te schaffen.

Je eigen imago

Darten draait voor een belangrijk deel om het imago van de dartspelers. Niet voor niets hebben de internationale sterren hun eigen kleding, dartpijlen en muziek als ze het podium betreden aan het begin van een match. Op dartshopper.nl kun je zelf ook producten ontwerpen om je imago te ondersteunen. Zoals de flights. Voor het maken van een nieuw ontwerp is een handige tool ontwikkeld. Daarmee kun je met tekst, afbeeldingen en kleuren zelfs aan de slag om een mooi ontwerp te maken. Van de door jouw gemaakte flights krijg je na twee weken tien setjes van drie flights door dartshopper.nl thuisgestuurd.