De leukste spellen om alleen of samen te spelen

Wanneer we kijken naar verschillende soorten games zijn er genoeg opties, het ene spel kan je alleen spelen of met vrienden en het andere spel kan je bijvoorbeeld alleen met je vrienden spelen of alleen in je eentje. Hieronder geven we een aantal opties van spellen die je alleen of samen met je vrienden kunt spelen.

Grand Theft Auto V

GTA 5 is een van de bekendste spellen onder de gamers, iedereen heeft het wel is gespeeld of heeft er wel is van gehoord. In deze game kun je zowel online als offline spelen. Online kun je met je vrienden samen spelen en offline speel je een story mode waarbij je verschillende missies kunt doen en van alles zelf kunt bepalen.

Call Of Duty: Black Ops 4

Black Ops 4 is een nieuwe versie van de call of duty reeks, in deze nieuwe versie zijn er meerdere dingen veranderd. Je kunt online samen spelen met je vrienden tegen elkaar of samen tegen anderen. Ook in deze game heb je een campaign mode waarbij je een story line volgt en dit speel je dus ook alleen.

Far Cry 6

Far Cry 6 is een game die je alleen speelt of samen met 1 vriend in een co-op game mode. In Far Cry 6 begin je op een Caribisch eiland waar een dictator heerst die zelfs zijn eigen mannen opoffert om zijn plannen door te laten voeren. De game draait om guerilla combat en je kan zelf kiezen hoe je dit aanpakt. Je hebt verschillende wapens en de grote missie is om iemand te bevrijden.

Minecraft

Ook minecraft is een zeer bekende game onder de gamers, van jong tot oud wordt dit spel gespeeld. In minecraft kun je singleplayer (alleen) of multiplayer (met andere mensen online) spelen. Je hebt allerlei verschillende servers waar je op kunt spelen en elke server heeft weer zijn eigen games daarop.

Dit zijn natuurlijk maar 4 voorbeelden van leuke games die je alleen of met vrienden kunt spelen, je kunt nog veel meer games vinden bij de Ubisoft Store