assurantieportefeuille verkopen

Een assurantieportefeuille verkopen

Een assurantieportefeuille verkopen, dat beslis je niet in één dag. Wanneer je er goed aan wilt doen, bekijk je eerst wat wijsheid is voordat je deze in de verkoop gaat gooien. Een professioneel bedrijf kan hiermee uitstekend helpen. De naam van dit bedrijf is Confidentia en zij hebben al meerdere tussenpersonen geholpen met het maken van de juiste beslissing.

Confidentia bestaat al vanaf 9 juli 2009 en is destijds opgericht door
Jan Peter Bouter. Hij is de enige Makelaar in Assurantiebedrijven en – Portefeuilles die beschikt over alle 9 WFT-Diploma’s.

Assurantieportefeuille verkopen

Wanneer je de stap hebt genomen om een portefeuille te gaan verkopen, is het verstandig om dit te overleggen met een professioneel. Iemand die je kan vertellen hoeveel deze waard is en of je er goed aan doet om deze in de verkoop te gooien. Vaak wordt deze stap genomen, wanneer een bedrijf niet verder gaat, of er een overname is gepand. Maar ook bij een overlijden kan hier een overdracht voor plaats vinden.

Zodra je contact opneemt met Confidentia zal er bekeken worden wat er allemaal gedaan kan worden. Natuurlijk moet eerst worden bepaald hoeveel waarde dit heeft voordat er daadwerkelijk vervolg stappen genomen kunnen worden.