Samen met mijn zoon op zoek naar boekhouder Tubbergen

Mijn zoon is sinds een aantal maanden de eigenaar van zijn eigen bedrijf. Hij vroeg om mijn hulp om een goede boekhouder Tubbergen te vinden om de administratie van zijn bedrijf over te laten nemen zodat hij meer tijd zou hebben voor het uitbreiden van het bedrijf.

Veel administratiekantoren bij ons in de omgeving

Toen we op het internet op zoek gingen naar boekhouder Tubbergen kregen we veel zoekresultaten van administratiekantoren bij ons in de buurt. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we terecht op de website van IP Administraties.

Erg goed en vriendelijk geholpen

Toen we terecht kwamen op de website van IP Administraties kwamen we terecht op een goede en overzichtelijke website. Op de website is veel informatie te vinden over het bedrijf en over de diensten die het bedrijf aan te bieden heeft. De informatie strak ons beide erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen. We werden erg vriendelijk te woord gestaan en we konden super snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek werd ons uitgebreid uitgelegd wat het administratiekantoor voor het bedrijf van mijn zoon zou kunnen betekenen. Mijn zoon besloot om zijn administratie door IP Administratiekantoor over te laten nemen.