welch-allyn

Hoge kwaliteit producten van Welch-Allyn

KS Medical Group is één van de distributeurs van het merk welch-allyn, wat weer een onderdeel is van het grotere concern Hillrom. Welch-allyn biedt een variëteit van medische apparatuur aan, van temperatuur meters tot stethoscopen en filters voor verschillende medisch apparatuur. Denk daarbij aan filters voor zuurstofapparaten van corona patiënten in het ziekenhuis.

De visie van Hillrom en Welch-allyn

Welch-allyn wil er voor zorgen dat er voor onze hardwerkende zorgverleners producten en diensten zijn waardoor zij dezelfde kwaliteit zorg kunnen leveren met dezelfde of zelfs minder middelen. Alle producten en technologieën van welch-allyn zijn ontworpen om resultaten voor patiënten en zorgverleners te verbeteren. Welch-allyn draagt bij aan het bedenken van oplossingen die het vereenvoudigen van routine workflows en communicatie zodat zorgverleners zich kunnen focussen op de zorg van hun patiënten. Zorgen dat zij weer sneller beter worden.

welch-allyn

Waarom KS Medical Group de producten van Welch-allyn aanbiedt

KS Medical Group is een groothandel met medische kwaliteitsmerken zoals Vitalograph, MADA, Piston Medical en nu ook welch-allyn. KS Medical Group denkt graag met de klant mee en zoekt naar een gepaste oplossing voor elke situatie of werkplek, net als dat welch-allyn dat doet. KSMG heeft als specialisme de longfuncties, wat ook één van de specialismen is van welch-allyn. Vandaar dat de producten perfect in het assortiment van KSMG passen.