Cocktailbar bruiloft

Huur een cocktailbar voor jouw bruiloft

Mijn vriend en ik hebben besloten om alles zelf te regelen voor onze grote dag. Boven op het lijstje stond in grote letters geschreven “Cocktailbar bruiloft“. Het handschrift van mijn vriend is soms moeilijk leesbaar maar na goed kijken, kon ik er altijd wel uit.  Het leek ons super leuk om dat te huren voor het feest na de ceremonie. Wij hadden dat namelijk een keer voorbij zien komen toen wij dingen aan het opzoeken waren over de aankleding. Mijn vriend en ik hebben een huis met daarbij een hele mooie grote tuin en een terras. Wij hebben gesloten om het feest daar te geven. 

Cocktailbar bruiloft

Verschillende keuzes

Toen ik een vriendin van mij vertelde dat mijn vriend en ik een cocktailbar wilde voor onze bruiloft wist zij een heel leuk bedrijf. Zij kende namelijk de eigenaar een beetje en daarom wist zij dat er leuke mensen werkte. Wij vinden het erg belangrijk dat er iemand leuks achter die kar stond dus ik nam contact met hen op. Wat was ik blij om te horen dat zij er nog een beschikbaar hadden op onze trouwdatum. Er waren verschillende versies waar ik uit kon kiezen. Mijn vriend en ik kozen voor de gin en tonic versie omdat wij dat lekker vinden