Parkeerdeukje

Parkeerdeukje verwijderen bij AAS Dagherstel

Een paaltje over het hoofd zien of iets te dicht langs een andere auto draaien bij het inparkeren van je auto kan vrij snel leiden tot een parkeerdeukje. Zo’n deukje is op zich niet ernstig, maar het tast wel de uitstraling van de auto aan. Het is dus logisch dat je zo’n beschadiging zo snel mogelijk wil te laten repareren. Dat kan bij AAS Dagherstel. Als het mogelijk is om een parkeerdeukje te laten wegmasseren kost dat slechts € 75,00. Maar dat lukt niet altijd. Soms zit zo’n deukje op zo’n vervelende plek dat een andere herstelmethode nodig is.

Parkeerdeukje

Parkeerdeukje zonder lakschade

Het wegmasseren van een deukje is alleen mogelijk als er geen sprake is van lakschade. Of dat het geval is kun je zelf erg gemakkelijk constateren. Zodra de lak is beschadigd kun je namelijk een witte laag zien, de grondlak. Als dat het geval is werkt alleen wegmasseren van het deukje niet. Voor het verwijderen van een parkeerdeukje zijn monteurs speciaal opgeleid tot ‘deukendokter’. Het wegmasseren gebeurt door speciaal gereedschap achter de beschadiging te plaatsen en het materiaal voorzichtig te ‘masseren’. Na verloop van tijd zal van de deuk niets meer te zien zijn.

Voorwaarden om deukje weg te masseren

Het lukt in lang niet alle gevallen om een klein deukje door middel van masseren te laten verdwijnen. Genoemd is al dat er geen lakschade mag zijn. Een andere voorwaarde is dat de deuk niet op een lastig bereikbare plek mag zitten of op een plek waar een harde onderlaag zit. Ook op plaatsen waar het plaatwerk een profiel heeft werkt het wegmasseren van een deuk niet. In die gevallen is een ander soort reparatie vereist. Desondanks heeft het wel zin om bij AAS Dagherstel te vragen of zij jouw parkeerdeukje kunnen herstellen.