Rouwstukken online bestellen

Zoekt u een specialist om rouwstukken te bestellen? Dan hoeft u hiervoor niet de deur uit te gaan. Bij Afscheid met Bloemen kunt u rouwstukken voor op en voor naast de kist online bestellen. Wij zijn een samenwerkingsverband van diverse gerenommeerde bloemisten door heel Nederland. Onze bloemisten hebben een jarenlange ervaring in het samenstellen van schitterende arrangementen.

Bijzondere bloemen uit het seizoen

Op onze overzichtspagina vindt u foto’s van de rouwstukken die wij aanbieden. Deze zijn in verschillende stijlen uitgevoerd, van biedermeiers tot hartvormen. Zo kunt u kiezen voor het hartvormige stuk Lief, dat bestaat uit heel veel fijne bloemen in zachte tinten. Of een klassiek stuk in de vorm van een biedermeier met witte bloemen en groene elementen. Ook kunt u kiezen uit een kleurrijke rouwkrans welke is afgewerkt met berk. Wij stellen de rouwstukken altijd samen met bijzondere bloemen uit het seizoen.

Rouwstukken bestellen bij Afscheid met Bloemen?

Wilt u rouwstukken bestellen bij Afscheid met Bloemen? Dan zorgen wij ervoor dat uw order op tijd geleverd wordt. Wij bieden een leveringsgarantie van 100 procent. Als u voor 12.00 uur een order plaatst, dan leveren wij uw bestelling de volgende dag al. De rouwstukken worden geleverd bij het uitvaartcentrum of bij uw privéadres.