Zaalreservering software heeft overbelaste server

De server voor de zaalreservering software is overbelast. Dit is wel slecht nieuws voor de mensen die bereid waren om dit probleem op te lossen. Het kan namelijk zo zijn dat de uren dan dus niet goed worden ingepland. Iedereen die een boeking heeft gemaakt is wel al goed geregeld. Het is voornamelijk een probleem voor de mensen die een boeking hebben gemaakt en waarvan die nog niet is verwerkt door het systeem. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de boeking zich naar een nieuw systeem verplaatst? De zaalreservering software moet hiervoor wel een bepaalde software gaan gebruiken die ervoor kan zorgen dat de server gewoon weer kan functioneren.

Geen nieuwe boekingen meer

Het vervelende is dat er dus nu geen nieuwe boekingen kunnen plaatsvinden. Het is ook zo dat de zaalreservering software u dus ook geld aan het verliezen is. Je hebt genoeg mensen die al klagen over teveel boekingen maar nu is het nog lastiger geworden. Je kunt begrijpen dat als jij dringend een kamer of ruimte nodig hebt je deze graag wilt boeken met de zaalreservering software. Helaas is het niet mogelijk om deze nu in gebruik te nemen. Hopelijk komt de oplossing snel o ons pad zodat wij deze crisis kunnen verslaan.

Server is te oud

De reden dat het niet goed lukt, komt door het feit dat de server van de zaalreservering software gewoon te oud is. Er werd al tijden gevraagd naar een nieuwe server maar de leidinggevenden vertikten het om een server te plaatsen die voldeed aan de nieuwe eisen. Helaas zijn er nu heel veel mensen de dupe van deze beslissing. Het is nog niet bekend hoelang deze crisis nog gaat duren. Hopelijk wordt er snel gezien dat het niet zo verder kan. De server van de zaalreservering software moet gewoon worden vervagen en dan komt alles goed.