De nieuwe rage: Filling Pieces sneakers

Ben jij op zoek naar een nieuw paar sneakers? Grote kans dat je dan wel eens hebt gehoord van het merk Filling Pieces. Filling Pieces sneakers zijn gemaakt van de beste materialen. Veel sneakers van het merk zijn gemaakt of van leer, of van nubbuck. Deze materialen worden gemaakt in de beste fabrieken in Italie waar van de hoogste kwaliteit leer gebruik wordt gemaakt. Daarnaast wordt er erg vel aandacht besteed aan het ontwerpen van de schoen, en ook bij het maken van de sneakers krijgt elke stap extra veel aandacht. Dit is gedaan zodat de allerhoogste kwaliteit sneakers kunnen gemaakt worden.

Het merk

Het merk Filling Pieces staat bekend om zijn unieke sneakers van een hoge kwaliteit. Door veel experts wordt het merk gezien als een goede optie tussen zowel street wear en de dure high end schoenen. De reden dat Guilaume Philbert begon met het ontwerpen van de schoenen was dan ook omdat hij een betrouwbare schoen wilde ontwerpen tegen een eerlijke prijs. Zeker voor jongeren die een schoen wilden van een hoge kwaliteit, is het onbetaalbaar om deze te kopen bij de dure high end merken. Daarom is het merk Filling Pieces ontstaan zodat iedereen Filling Pieces sneakers kan aanschaffen tegen een eerlijke prijs.

Welke sneaker kies je?

Doordat er veel verschillende modellen sneakers zijn heb jij veel keus. Als je wilt gaan voor een klassiek model, kies dan bijvoorbeeld voor de 1855 Ligt Plain Court all white. Deze witte sneaker zul je vaak terug zien in het straatbeeld, en dat is omdat hij iets bijzonders uitstraalt. En niet alleen ziet de schoen er dus ontzettend gaaf uit, hij is ook nog eens gemaakt van de allerhoogste kwaliteit. Wat wil je nog meer van een sneaker? De Filling Pieces sneakers zijn bijna allemaal op voorraad bij Hans Voortman, en na het bestellen van jouw sneaker kun jij deze de volgende werkdag al thuis ontvangen.